Interieurverzorger

Locatie: Oud-Gastel  |  16 tot 24 uur per week

Hou je van fluiten? Als je onze nieuwe interieurverzorger wordt, komt dat goed van pas. Je komt de dagen namelijk fluitend door. Ons bedrijf kenmerkt zich door een uitstekende sfeer. We werken hard, maar hebben daarnaast ook gezelligheid. En die gezelligheid hoor en zie je de hele dag.

Jij bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van ons kantoorpand. Dit omvat de kantoorruimtes, de eetruimtes, de showroom en de toiletten. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alles er spik en span uitziet.

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU

Zoals we eerder aangaven, is een goede sfeer het uitgangspunt bij Goemaat. Dat zie je ook aan je toekomstige collega’s. Ze vinden het leuk om bij ons te werken en stralen dat uit. Een van jouw eigenschappen is dan ook dat je enthousiast bent en energie haalt uit het achterlaten van nette werkplekken. We ontvangen dagelijks klanten, en dat doen we in een representatieve showroom. Oh ja, fluiten is absoluut geen vereiste.

DIT BIEDEN WIJ

Je komt te werken in een bedrijf dat bekendstaat om de goede sfeer. We zijn wat je noemt een platte organisatie, wat inhoudt dat we iedereen gelijk behandelen, van stagiairs tot directeuren. Langdurige relaties zijn voor ons belangrijk, zowel met ons personeel als met onze klanten en leveranciers.

Van oudsher zijn we Bourgondiërs, en deze levensstijl hebben we gelukkig nog niet verloren. Bij feestjes en successen – en die zijn er geregeld – hoort wat lekkers. In Oud-Gastel zijn dat uiteraard worstenbroodjes. Iedere vrijdagmiddag drinken we samen een biertje en iedere 6 tot 8 weken organiseren we een gezellige borrel. Ook in de zomer en rond de kerstperiode hebben we grote feesten.

En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt gemiddeld 16 tot 24 uur per week op vaste dagen, in de ochtend of avond. We bekijken samen welke dagen en tijden jou het beste uitkomen.

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met Jolanda. Zij vertelt je graag alles over de functie! Je kunt haar bereiken op 0165-322262 of per mail via jolanda@goemaat.nl.

INTERESSE GEWEKT?

Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op!