Dag van de Bouw 8 juni 2024

Stralende Open Dag bij Goemaat B.V. in Goedereede een Groot Succes!

Afgelopen zaterdag opende Goemaat B.V. haar deuren voor het publiek tijdens de Dag van de Bouw! De productie van de hoogwaardige kunststof kozijnen werd deze dag toegankelijk gemaakt voor iedereen die benieuwd was naar de moderne technieken en innovaties die dit lokale bedrijf te bieden heeft.

Meer dan 300 geïnteresseerde bezoekers grepen de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze moderne productielocatie. Enthousiaste medewerkers gaven boeiende rondleidingen en presenteerden diverse noviteiten, wat voor velen een ware eye-opener was.

Het zonovergoten terras bood een heerlijke plek om te genieten van een hapje en een drankje, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. De dag werd nog extra opgeleukt met een spannende wedstrijd voor de jeugd: “Wie hangt het langst?” Met maar liefst bijna 2 minuten aan de glaswand wist Jorian van Gelder de eerste plaats te veroveren. Hij werd beloond met een prachtig cadeau, overhandigd door operationeel directeur Pieter-Jan van Halum.

Al met al was de open dag een stralend succes. Goemaat B.V. heeft op indrukwekkende wijze laten zien waarom zij een toonaangevend bedrijf zijn in de regio. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en deze dag onvergetelijk heeft gemaakt!

Terug naar overzicht